Onze schenkerij is i.v.m. de Corona maatregelen vanaf donderdag 15 oktober gesloten.
U kunt wel terecht voor koffie of thee “to go”, koffiebonen, thee en chocolade. Als u de deur niet uit wilt kunt u ook koffiebonen, losse thee en onderhoudsproducten bestellen in onze webshop. Heeft u artikelen nodig die niet in onze webshop staan, of heeft u een kapotte machine, stuur dan even een mailtje of bel! Mail

In onze gezellige schenkerij kunt u in alle rust genieten van topkwaliteit koffie en thee, verfijnd gebak, een lichte lunch en exclusieve bonbons.

Koffie
Proef de volle smaak van onze heerlijke koffiespecialiteiten, zoals espresso macchiato, caramelcino of ijskoffie. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een gewoon kopje koffie, altijd versgemalen en vers gezet. Van alle koffiespecialiteiten is ook de cafeïnevrije variant verkrijgbaar.
Koffie assortiment in onze shop.
Thee
U heeft de keuze uit meer dan 63 verschillende theesoorten en mélanges uit de winkel, per kop of per pot. Het assortiment omvat diverse smaken zwarte thee, groene thee, zwarte/groene thee, rooibosthee, vruchtenthee , kruidenthee en diverse andere thee. Laat u verrassen door bijzondere theegerechten als de chai tea latte met vanille of kaneel.
Thee assortiment in onze shop. 
Bonbons
Onze handgemaakte bonbons zijn afkomstig van de bekende chocolatier Visser uit het Limburgse Schimmert. U ruikt, proeft en ziet het vakmanschap en de passie voor chocola. Als enigen in de regio verkopen wij deze bonbons van de beste kwaliteit chocolade die onder “fair trade” condities wordt ingekocht. Handgemaakt, 100% biologisch, 100% duurzaam en een perfecte smaak. Een traktatie voor bij uw koffie of thee in de schenkerij, maar uiteraard kunt u ze ook in een fraaie cadeauverpakking mee naar huis nemen.
Winkel
In onze smaakvolle winkel vindt u alles wat u nodig heeft om zelf een geurige kop koffie of thee te maken: Espresso- en filtermachines, theezetmachines, koffiemolens, waterkokers, cafétières, melkschuimers, onderhoudsprodukten en diverse accessoires.
Semmelink Koffie Thee Schenkerij is ook uw adres voor verse koffiebonen die wij naar wens voor u malen en vele soorten losse thee.
Losse thee, koffiebonen en onderhoudsproducten zijn ook in onze shop te bestellen.
Wij zijn dealer van:
Espresso machines: ECM, Melitta, Nivona, en Gastroback.
Filtermachines: Cona, Melitta, Espressions en Technivorm (Moccamaster).
Theezetmachines: Cloer en Solis.
Onderhoudsprodukten: Melitta, Nivona, en Urnex.
Koffiemolens: Barratza, Bodum, Nemox, Nivona, Russel Hobbs.
Waterkokers: Bodum, Cloer  en Gastroback.
Melkschuimers: Melitta, Gastroback, Inventum, en Severin.
Mokka makers: Bialetti en Cloer 
Cafétières: Bodum en Espro
Bonbons: Visser Chocolade uit Schimmert