Wij zijn dealer van: Espresso machines: ECM, Melitta, Nivona en Gastroback. Filtermachines: Cona, Melitta, Espressions en Technivorm. Bij iedere machine staat een uitgebreide omschrijving, heeft u nog vragen bel ons dan gerust.
Telefoonnummer: 0573-253150 (dinsdag t/m donderdag van 10 uur tot 18 uur, vrijdag van 10 uur tot 21 uur, zaterdag van 10 uur tot 17 uur) Wilt u persoonlijke uitleg bij een machine, kom dan langs in onze winkel aan de Markt 29 in Lochem.
Als specialist op het gebied van koffie en koffiezetsystemen kunnen wij u diverse volautomatische en traditionele espressomachines en filterzetmachines demonstreren. Een goed advies op basis van de wensen en de koffieconsumptie van de klant is hierbij heel belangrijk. Wij nemen met genoegen de tijd voor een uitgebreide voorlichting, zodat wij u altijd een passende machine kunnen aanbieden. En omdat we graag willen dat u tevreden bent over uw keuze mag u sommige van onze demo espressomachines kosteloos en vrijblijvend een week thuis uitproberen voordat u een beslissing neemt. Vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer: 0573-253150.